Početna stranica...
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
LODGY
OBITELJ VAM JE JAKO VAŽNA. NJEMU TAKOĐER.
www.matijevic.ba
DACIA VOZILA

- Novi Sandero
- Novi Sandero Stepway
- Novi Logan MCV
- Novi Logan
- Novi Duster
- Lodgy
- Lodgy Stepway
- Dokker
- Dokker Stepway
- Dokker Van
 

Prednosti vozila Dacia Lodgy
Sami saznajte koliko je praktičan putnički jednovolumen Dacia Lodgy. Prostrani Dacia Lodgy može smjestiti sedam osoba te omogućuje cijeli niz značajki u unutrašnjosti za veću udobnost na obiteljskim putovanjima. Svidjet će vam se cijena i pouzdanost!

Dacia Lodgy sadrži vrlo prostranu unutrašnjost, osmišljenu za cijelu obitelj. Sedam sjedala pune veličine* i rekordna prostranost u trećem redu (prostor za noge i visina sjedala) čine Lodgy najboljim vozilom u klasi jednovolumena. Od suputnika do vozača, svi se mogu udobno smjestiti u jednovolumen Lodgy. Svi će se osjećati opušteno i baš kao da su doma.
* Dostupno u određenim verzijama.

Morate povećati utovarni kapacitet? Samo pitajte... I ispunit ćemo vam sve želje. Sjedala u drugom redu mogu se spustiti u omjeru 60:40*. Mogu se nagnuti, baš kao i sjedala u trećem redu. Vozilo sa sedam sjedala možete pretvoriti u vozilo s dva sjedala ako spustite treći red sjedala ili ga potpuno uklonite iz vozila. Utovarni kapacitet vozila Dacia Lodgy nepobjediv je. Može se proširiti na kapacitet od 2617 dm3 u konfiguraciji s dva sjedala, a ima veliki kapacitet od 207 dm3 i u konfiguraciju sa sedam sjedala. Štoviše, niski prtljažnik praktičan je za utovar masivnih predmeta. No ima još praktičnih značajki. Dacia Lodgy nudi i pretince za pohranu od 30 litara*.
* Dostupno u određenim verzijama.Ako želite saznati više informacija o vozilu iz naše ponudi, onda nas kontaktirajte preko naših
kontakt stranica i zatražite katalog i cjenik.
 
AK MATIJEVIĆ d.o.o.
Renault i Dacia vozila

Centrala: 039 705 775
Prodaja: 039 700 182
Servis: 039 700 183
KORISNI LINKOVI

- Dacia BH
- Renault BH
- Renault.com
- Renault Sport
- Kontaktirajte nas
 
Copyright © RENAULT & AK MATIJEVIĆ d.o.o. Široki Brijeg - Sva prava zadržana / All rights reserved
AUTOKUĆA MATIJEVIĆ d.o.o. ovlašteni koncesionar za prodaju i servisiranje Renault i Dacia vozila
Pravne napomene i politika privatnosti
Web by MARIVA.NET