Početna stranica...
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
NOVI SANDERO
ŠTO VIŠE DODATI?
www.matijevic.ba
DACIA VOZILA

- Novi Sandero
- Novi Sandero Stepway
- Novi Logan MCV
- Novi Logan
- Novi Duster
- Lodgy
- Lodgy Stepway
- Dokker
- Dokker Stepway
- Dokker Van
 

Prednosti novog vozila Dacia Sandero
Uz još moderniji i atraktivniji dizajn, prostranu i udobnu novu unutrašnjost, široku paletu pretinaca za odlaganje stvari za cijelu obitelj i novu opremu, sigurno ćete se u novi model Dacia Sandero zaljubiti već na prvi pogled. Novom vozilu Dacia Sandero ne manjka stila. Tečne linije, naglašene obline, nova kromirana rešetka hladnjaka, moderna boja Vison smeđa, nova prednja i stražnja svjetla, novi aluminijski naplatci i nove glavčine kotača, dinamičniji je i moderniji no ijedan dosad. Sigurno ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Dizajn i interijer

Novom vozilu Dacia Sandero ne manjka stila. Tečne linije, naglašene obline, nova kromirana rešetka hladnjaka, moderna boja Vison smeđa, nova prednja i stražnja svjetla, novi aluminijski naplatci i nove glavčine kotača, dinamičniji je i moderniji no ijedan dosad. Sigurno ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Novi model Dacia Sandero iznova je osmišljen izvana i iznutra. Nove presvlake, novi otvori za zrak, nova središnja ploča s novim umetcima, novi upravljač s četiri kraka, novi kromirani umetci*…  Osvojit će vas redizajnirana kabina i osjećaj modernosti. 

Smjestite se i uživajte u prostranom novom interijeru: pet širokih sjedala i prostrani prtljažnik, najbolji u svojoj klasi. Interijer opremljen brojnim značajkama: Preklopna stražnja klupa (1/3 – 2/3), praktični novi pretinci za odlaganje za cijelu obitelj… Dizajnirali smo sve u cilju da vam svakodnevica bude što jednostavnija. Bilo da vozite sami ili imate putnike, ovo je idealan gradski automobil, spreman da vam uvijek pruži maksimalnu udobnost.Ako želite saznati više informacija o vozilu iz naše ponudi, onda nas kontaktirajte preko naših
kontakt stranica i zatražite katalog i cjenik.
 
AK MATIJEVIĆ d.o.o.
Renault i Dacia vozila

Centrala: 039 705 775
Prodaja: 039 700 182
Servis: 039 700 183
KORISNI LINKOVI

- Dacia BH
- Renault BH
- Renault.com
- Renault Sport
- Kontaktirajte nas
 
Copyright © RENAULT & AK MATIJEVIĆ d.o.o. Široki Brijeg - Sva prava zadržana / All rights reserved
AUTOKUĆA MATIJEVIĆ d.o.o. ovlašteni koncesionar za prodaju i servisiranje Renault i Dacia vozila
Pravne napomene i politika privatnosti
Web by MARIVA.NET